Výrobcovia / značky

Bio Farma Turová

Úvod Bio Farma Turová
Zobrazené produkty 1 - 24 z celkových 91
Zobraziť stranu: 1 2 3 4 »
Názov Cena
BIO Hovädzí bok BIO Hovädzí bok
Kategória:  Mäso
6,60 €
BIO Hovädzí brisket BIO Hovädzí brisket
Kategória:  Mäso
10,81 €
BIO Hovädzí Chuck eye steak BIO Hovädzí Chuck eye steak

Pochádza z vykostenej časti priamo zo stredu pleca. Má vyvážený podiel tuku a svaloviny.

Kategória:  Steaky
17,- €
BIO Hovädzí Chuck Rib steak BIO Hovädzí Chuck Rib steak

Chuck steak pochádza z vykostenej časti priamo zo stredu pleca.

Kategória:  Steaky
14,20 €
BIO Hovädzí Chuck steak BIO Hovädzí Chuck steak

Chuck steak pochádza z vykostenej časti priamo zo stredu pleca.

Kategória:  Steaky
14,20 € 17,- €
BIO Hovädzí Denver steak BIO Hovädzí Denver steak
Kategória:  Steaky
13,10 €
BIO Hovädzí Flank steak býk BIO Hovädzí Flank steak býk

Je pomerne dlhý, nízky a pochádza z brušného svalstva. Je to síce veľmi chutné mäso, ale aj veľmi húževnaté, preto je ho dobré pred podávaním nakrájať na tenko, priečne proti vláknam. Nie je až tak šťavnatý ako steaky z rebier alebo bedrovej časti hovädzieho dobytka.

Kategória:  Steaky
15,80 €
BIO Hovädzí Flat iron steak BIO Hovädzí Flat iron steak

Nazývaný aj Top Blade, po slovensky lúpané pliecko je z lopatky a v strede má charakteristické tukové mramorovanie. Má vyvážený podiel tuku a svaloviny.

Kategória:  Steaky
15,80 €
BIO Hovädzí Hanger steak, veverička BIO Hovädzí Hanger steak, veverička

Pochádza z bránice, tenkého, dlhého a šlachovitého mäsa, ktorého výhodou je ale dobrá cena. Mäso je tiež z oblasti medzi šietim a dvanástym rebrom, ako flank steak, ale na rozdiel od neho je bližšie k stredu tela. Pred prípravou z neho treba odstrániť blanu, ktorou je pokrytý. To treba spraviť rýchlo, lebo mäso z tejto časti tvrdne. Mimochodom poznáme ho aj pod názvom Hanger steak.

Kategória:  Steaky
13,10 €
BIO Hovädzí hip steak BIO Hovädzí hip steak
Kategória:  Steaky
13,10 €
BIO Hovädzí krk prémium BIO Hovädzí krk prémium

Hovädzie mäso bez kosti krčných stavcov. Mäso je čiastočne prerastené vnútrosvalovým tukom, na povrchu je pokryté jemnou blanou.

Kategória:  Mäso
11,60 €
BIO Hovädzí krk s kosťou BIO Hovädzí krk s kosťou
Kategória:  Mäso
9,10 €
BIO Hovädzí močing BIO Hovädzí močing

Ide o  šľachovitý, prerastaný  diel čiastočne obsahujúci medzisvalový tuk . Jednotlivé svaly sú od seba oddelené a sú pokryté  jemnou blanou.

Kategória:  Mäso
10,- €
BIO Hovädzí orech premium BIO Hovädzí orech premium

Bio hovädzí orech patrí k najkvalitnejším častiam hovädzieho mäsa. Je najjemnejším mäsom hovädzieho stehna. Vhodný na gril, steaky, dusenie, rolády, závitky.

Kategória:  Mäso
16,40 €
BIO Hovädzí orech standart BIO Hovädzí orech standart

Bio hovädzí orech patrí k najkvalitnejším častiam hovädzieho mäsa. Je najjemnejším mäsom hovädzieho stehna. Vhodný na gril, steaky, dusenie, rolády, závitky.

Kategória:  Mäso
13,80 €
BIO Hovädzí Rib eye steak BIO Hovädzí Rib eye steak

ENTRECÔTE - po slovensky vysoká roštenka, je z rebrovej časti začínajúc pri šiestom a končiac pri dvanástom rebre. Je pokračovateľom sviečkovice. Zvykne byť prerastená tukom (cca 16%) a dokonca vo svojom strede má takzvané tukové oko s výdatným mramorovaním, čím je považovaná za najšťavnatejšiu a aj najvoňavejšiu časť na steak. Práve rez z tohto vykrojeného stredu sa nazýva Rib eye steak. Rez s kosťou z tejto časti sa nazýva Côte de boeuf.

Kategória:  Steaky
21,90 €
BIO Hovädzí Rump steak Bistro BIO Hovädzí Rump steak Bistro

Je najjemnejší je zo zadnej časti stehenného svalu, takzvanej kvetovej špičky. Je tvrdší ako iné steaky a chudý, čo znamená že je viac menej bez tuku a keď už, tak býva len na vonkajšej časti. Ideálne je ho prepiecť len do krvava.

Kategória:  Steaky
17,10 €
BIO Hovädzí Rump steak Picanha BIO Hovädzí Rump steak Picanha
Kategória:  Steaky
21,- €
BIO Hovädzí Rump steak Premium BIO Hovädzí Rump steak Premium

Je najjemnejší je zo zadnej časti stehenného svalu, takzvanej kvetovej špičky. Je tvrdší ako iné steaky a chudý, čo znamená že je viac menej bez tuku a keď už, tak býva len na vonkajšej časti. Ideálne je ho prepiecť len do krvava.

Kategória:  Steaky
18,20 €
BIO Hovädzí sirlion steak BIO Hovädzí sirlion steak

Tento rez sa nachádza v časti priamo nad sviečkovicou, teda ide o vysokú roštenku bez kosti. Aj keď Chateaubriand je steak zo sviečkovice, niekedy sa zvykne pripravovať aj z časti nazývanej Top Sirloin, ktorá sa nachádza rovno pod širším koncom časti Tenderloin. Z časti bottom Sirloin (spodná roštenka), teda vnútorného šikmého brušného svalstva, pochádza Flap steak. Tiež ma na povrchu blanu ako hanger steak a rovnako je aj nízky a dlhý. Najlepší je nakrájaný po diagonále na tenké plátky.

Kategória:  Steaky
17,80 €
BIO Hovädzí Skirt steak BIO Hovädzí Skirt steak

SKIRT STEAK- po slovensky označený ako veverička, pochádza z bránice býka, tenkého, dlhého a šlachovitého mäsa, ktorého výhodou je ale dobrá cena. Mäso je tiež z oblasti medzi šietim a dvanástym rebrom, ako flank steak, ale na rozdiel od neho je bližšie k stredu tela. Pred prípravou z neho treba odstrániť blanu, ktorou je pokrytý. To treba spraviť rýchlo, lebo mäso z tejto časti tvrdne. Mimochodom poznáme ho aj pod názvom Hanger steak.

Kategória:  Steaky
15,80 €
BIO Hovädzí T-bone steak BIO Hovädzí T-bone steak

Názov takejto úpravy teľacej roštenky je odvodený od tvaru kosti pripomínajúceho písmeno T. Nareže sa vertikálne aj spolu s pravou sviečkovou. Vznikne tak steak, ktorý má na jednej strane kosti roštenku a na druhej strane kus pravej sviečkovej.

Kategória:  Steaky
21,- €
BIO Hovädzia falošná sviečková BIO Hovädzia falošná sviečková

Po pravej sviečkovej druhá najcennejšia a najkvalitnejšia časť tela hovädzieho dobytka, jemné, úplne čisté mäso.

Kategória:  Mäso
17,30 €
BIO Hovädzia hruď bez kosti BIO Hovädzia hruď bez kosti
Kategória:  Mäso
10,50 €
Na stranu: produktov.
Zobraziť stranu: 1 2 3 4 »
Copyright 2016 - 2018 © Bio Meat