Podrobný popis
Vavrín pravý známy skôr ako bobkový list je korenie na ochutenie omáčok, či na prípravu pečeného mäsa a pod.
Tipy na varenie: Ak pripravujete rybu, naplnite jej brucho citrónom, fenyklom a bobkovým listom a dostane veľmi chutný pokrm. Lístky Bobkového listu môžu býť posekáné alebo varené v pokrmoch vcelku. Celý bobkový list je dobré pred podávanim jedla odstrániť.Zloženie: Bobkový list bio.
Krajina pôvodu: Česká republika
Produkt ekologického poľnohospodárstva. Skladovať v suchu a chlade.
Prihláste sa prosím znovu
Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.
Ďakujeme za pochopenie.