Grilovanie
Je pomerne dlhý, nízky a pochádza z brušného svalstva. Je to síce veľmi chutné mäso, ale aj veľmi húževnaté, preto je ho dobré pred podávaním nakrájať na tenko, priečne proti...
Kód: 26239620
Chuck steak pochádza z vykostenej časti priamo zo stredu pleca.
Kód: 26239621
ENTRECÔTE - po slovensky vysoká roštenka, je z rebrovej časti začínajúc pri šiestom a končiac pri dvanástom rebre. Je pokračovateľom sviečkovice. Zvykne byť prerastená tukom...
Kód: 26239622
Kód: 7297
Názov takejto úpravy teľacej roštenky je odvodený od tvaru kosti pripomínajúceho písmeno T. Nareže sa vertikálne aj spolu s pravou sviečkovou. Vznikne tak steak, ktorý má na...
Kód: 26239623
Najcennejšia a najkvalitnejšia časť tela hov. dobytka, jemné, úplne čisté mäso.
Kód: 26239670
Po sviečkovici najviac cenené mäso, predáva sa s kosťou alebo bez kosti. Na povrchu pokryté vrstvou tuku do výšky 0,5 cm.
Kód: 26239671
Kód: 26239624
Ročník 2020, ružové suché.
Kód: 7412
Listy medvedieho cesnaku majú podobné použitie ako klasické strúčky cesnaku.
Kód: 26239644
Spojenie hroznového vína a bazových kvetov. Alk.11,0 obj.%
Kód: 26239628
Cuvée z vín čiernych ríbezlí a arónie. Víno je plné prírodných antioxidantov. Alk.11,0 obj.%
Kód: 26239629
Prihláste sa prosím znovu
Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.
Ďakujeme za pochopenie.