Palmový cukor BIONEBIO (250g)

Kód: 12948212
Neohodnotené
€3,52
Skladom (> 5 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Prírodný palmový cukor z palmy arengy. Tento prírodný palmový cukor sa získava zahusťovaním 100% čistého nektáru kvetov cukrovej palmy arengy, ktorú pestujú drobní farmári v Indonézii. Palma arenga rastie len v zmiešanom pralese a jej využitie prispieva k boji proti ničeniu pralesa, prirodzeného prostredia ohrozených orangutanov.   Palmový cukor má tmavo hnedú farbu a typickú jemne karamelovú chuť. Hodí sa do dezertov aj pokrmov ázijskej kuchyne. Kúpou tohto produktu podporujete nadáciu Masarang. POUŽITIE: Je ideálnou náhradou bieleho cukru, a to hlavne vtedy, ak nechceme príliš ovplyvniť farbu pokrmu - napríklad u vianočného pečiva, kokosiek, bielkových pien, šľahačky atď. VÝŽIVOVÉ INFORMÁCIE: Vďaka zostatkovej trstinovej melase obsahuje NATURALA stopové množstvo minerálnych látok: železa, zinku, horčíka, vápnika ... KRAJINA PÔVODU: Kolumbia

Dodatočné parametre

Kategória: Cukor
Hmotnosť: 0.25 kg

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie