Podrobný popis
Arrabbiata je obľúbený druh rajčinovej omáčky na cestoviny. Táto arrabbiata bola vyrobená v talianskom Toskánsku z miestneho zberu čerstvého zberu zeleniny a čerstvých rajčín dozretých na slnku.
Typická ostrá chuť je docielená pridaním čerstvých feferóniek. Počas šetrnej prípravy si omáčka zachováva prírodnú vôňu a chuť zrelých rajčín rovnako ako maximum výživných látok. Ohriatu omáčku je možné podávať s cestovinami. Za studena sa môže použiť ako dip k namáčaniu tortily, zeleniny alebo zemiakových lupienkov.
Zloženie: Paradajky * 94%, cibuľa *, bazalka *, feferónky *, extra panenský olivový olej *, morská soľ, mrkva *, oregano *, zeler *, tymian *.
* z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva – bio kvalita.
Prihláste sa prosím znovu
Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.
Ďakujeme za pochopenie.