Podrobný popis
Bio vanilkový cukor sa používa ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov. Môžete ním posypať koláče, palacinky alebo kaše. Na posypanie múčnikov zmiešajte obsah vrecka so siedmimi lyžicami práškového cukru.
Bio výrobok českej firmy s viac ako 100 ročnou tradíciou.
Zloženie: Bio trstinový cukor, bio bourbon vanilka (min.1,5%).
Výrobok sa vyrába v závode, ktorý spracováva pšeničnú múku, sušené mlieko a sušené vajcia.
Prihláste sa prosím znovu
Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.
Ďakujeme za pochopenie.