BIO Hovädzie

28 položiek celkom
hov mlete maso
€5,19
Kód: 12658380
BIO Hovädzia pravá sviečková
€48,59

Najcennejšia a najkvalitnejšia časť tela hov. dobytka, jemné, úplne čisté mäso.

Kód: 12658377
hov bok
BIO Hovädzí bok
Skladom (>5 kg)
€8,09
Kód: 20425648
hov flank steak
€25,49

Je pomerne dlhý, nízky a pochádza z brušného svalstva. Je to síce veľmi chutné mäso, ale aj veľmi húževnaté, preto je ho dobré pred podávaním nakrájať na tenko, priečne proti...

Kód: 12658356
hov chuck eye steak
€21,56

Pochádza z vykostenej časti priamo zo stredu pleca. Má vyvážený podiel tuku a svaloviny.

Kód: 12658364
hov mocing
BIO Hovädzí močing
Skladom (>5 kg)
€12,99

Ide o  šľachovitý, prerastaný  diel čiastočne obsahujúci medzisvalový tuk . Jednotlivé svaly sú od seba oddelené a sú pokryté  jemnou blanou.

Kód: 12658337
BIO Hovädzí orech premium
€22,10

Bio hovädzí orech patrí k najkvalitnejším častiam hovädzieho mäsa. Je najjemnejším mäsom hovädzieho stehna. Vhodný na gril, steaky, dusenie, rolády, závitky.

Kód: 12658360
hov orech standard
€17,99

Bio hovädzí orech patrí k najkvalitnejším častiam hovädzieho mäsa. Je najjemnejším mäsom hovädzieho stehna. Vhodný na gril, steaky, dusenie, rolády, závitky.

Kód: 12658361
BIO Hovädzí Rib eye steak
€27,99

ENTRECÔTE - po slovensky vysoká roštenka, je z rebrovej časti začínajúc pri šiestom a končiac pri dvanástom rebre. Je pokračovateľom sviečkovice. Zvykne byť prerastená tukom...

Kód: 12658363
BIO Hovädzí Rump steak Bistro
€22,56

Je najjemnejší je zo zadnej časti stehenného svalu, takzvanej kvetovej špičky. Je tvrdší ako iné steaky a chudý, čo znamená že je viac menej bez tuku a keď už, tak býva len na...

Kód: 12658370
BIO Hovädzí Rump steak Picanha
€30,19
Kód: 12658371
BIO Hovädzí Rump steak Premium
€23,49

Je najjemnejší je zo zadnej časti stehenného svalu, takzvanej kvetovej špičky. Je tvrdší ako iné steaky a chudý, čo znamená že je viac menej bez tuku a keď už, tak býva len na...

Kód: 12658369
Hore
Ďalšie produkty

Hovädzie mäso je charakteristicky tehlovočervené, obsah svalového farbiva a výsledná farba mäsa však ďalej závisí od veku zabitého zvieraťa (u mladých kusov je bledočervená, u starších kusov a najmä býkov tmavočervená),  ďalej od jeho pohlavia, živej hmotnosti, plemennej príslušnosti, fyzickom zaťažení konkrétneho svalu a, samozrejme, tiež od intenzity a kvality výživy jatočného zvieraťa. Odtieň farby sa líši tiež podľa toho, z akej časti tela mäso pochádza. Výraznejšie sfarbenie mäsa podporuje pohyb zvieraťa, kŕmenie zeleným krmivom a vysoký obsah železa v kŕmnej dávke. Kastrácia býkov a intenzívny výkrm, naopak, vedie k svetlejším odtieňom mäsa.

 

 

Cena je uvedená za 1kg. Výsledná cena objednávky bude dotatočne upravená. Na pokladničnom doklade bude cena korešpondovať s reálnou váhou mäsa. Prosím uveďte do poznámky v košíku požadované množstvo.

 

Mäso a chladené výrobky rozvážame chladiarenskym autom (prosím zvoľte spôsob platby dobierka a typ dopravy Kuriér/Prepravca BioMeat). Vákuovo balené pri teplote 0-4 °C vydrží po dobu 21 dní.