Kód: 12658384
Ide o šľachovitý, prerastaný diel čiastočne obsahujúci medzisvalový tuk . Jednotlivé svaly sú od seba oddelené a sú pokryté jemnou blanou.
Kód: 12658453
Kód: 12658454
V strede kusu je špiková kosť pochádzajúca z dolnej časti končatiny (spod kolena), okolo kosti je súvislá svalová hmota (močing), prerastaná šľachami a tukom. Po vonkajšom...
Kód: 12658401
Telacie mäso bez kosti krčných stavcov. Mäso je čiastočne prerastené vnútrosvalovým tukom, na povrchu je pokryté jemnou blanou.
Kód: 12658459
Kód: 12658457
Stehno predstavuje vrchnú časť zadných nôh zvieraťa. Je to mäso s malým podielom tuku, vhodné na varenie, dusenie, rôzne závitky, ale aj pečenie.
Kód: 12658449
Stehno predstavuje vrchnú časť zadných nôh zvieraťa. Je to mäso s malým podielom tuku, vhodné na varenie, dusenie, rôzne závitky, ale aj pečenie.
Kód: 12658448
Po sviečkovici najviac cenené mäso, predáva sa s kosťou alebo bez kosti.
Kód: 12658444
Kód: 12658458
Bio teľací orech patrí k najkvalitnejším častiam hovädzieho mäsa. Je najjemnejším mäsom hovädzieho stehna. Vhodný na gril, steaky, dusenie, rolády, závitky.
Kód: 12658451
Po sviečkovici najviac cenené mäso, predáva sa s kosťou alebo bez kosti.
Kód: 12658445
Cena je uvedená za 1kg. Výsledná cena objednávky bude dotatočne upravená. Na pokladničnom doklade bude cena korešpondovať s reálnou váhou mäsa. Prosím uveďte do poznámky v košíku požadované množstvo.
Mäso a chladené výrobky rozvážame chladiarenskym autom (prosím zvoľte spôsob platby dobierka a typ dopravy Kuriér/Prepravca BioMeat). Vákuovo balené pri teplote 0-4 °C vydrží po dobu 21 dní.