BIO Teľacie
Vnútorný orgán, čistá priečne pruhovaná svalovina, húževnatej konzistencie, po vhodnej úprave chutný, jemný, bez tuku, kože
Kód: 12658388
Kód: 12658384
Holá kosť bez zvyškov svaloviny, ktorá obsahuje tzv. špik, čo je kostná dreň. Na vývar, do polievok. Po vyvarení sa špik (dreň) môže priamo konzumovať....
Kód: 12658463
Teľací bok oddelený pozdĺžnym rezom od chrbta (od karé) . Mäso je šťavnaté, nie suché, od kosti potiahnuté jemnou blanou.
Kód: 12658462
Anatomická časť s vysokým podielom kosti, cenená skôr pre vysoký obsah kolagénu. U starších kusov pokryté tukovým tkanivom
Kód: 12658389
Ide o šľachovitý, prerastaný diel čiastočne obsahujúci medzisvalový tuk . Jednotlivé svaly sú od seba oddelené a sú pokryté jemnou blanou.
Kód: 12658453
Kód: 12658454
Pochádza z bránice, tenkého, dlhého a šlachovitého mäsa, ktorého výhodou je ale dobrá cena. Mäso je tiež z oblasti medzi šietim a dvanástym rebrom, ako flank steak, ale na...
Kód: 12658440
Tenký, plochý sval tmavšej farby a tuhšej konzistencie, typickej chuti (ľudovo nazývané tzv. sladké mäso). Môže obsahovať žilky a šľachy, čiastočne môže byť pokrytý malou...
Kód: 12658387
V strede kusu je špiková kosť pochádzajúca z dolnej časti končatiny (spod kolena), okolo kosti je súvislá svalová hmota (močing), prerastaná šľachami a tukom. Po vonkajšom...
Kód: 12658401
Telacie mäso bez kosti krčných stavcov. Mäso je čiastočne prerastené vnútrosvalovým tukom, na povrchu je pokryté jemnou blanou.
Kód: 12658459
Kód: 12658457
Cena je uvedená za 1kg. Výsledná cena objednávky bude dotatočne upravená. Na pokladničnom doklade bude cena korešpondovať s reálnou váhou mäsa. Prosím uveďte do poznámky v košíku požadované množstvo.
Mäso a chladené výrobky rozvážame chladiarenskym autom (prosím zvoľte spôsob platby dobierka a typ dopravy Kuriér/Prepravca BioMeat). Vákuovo balené pri teplote 0-4 °C vydrží po dobu 21 dní.