Holá kosť bez zvyškov svaloviny, ktorá obsahuje tzv. špik, čo je kostná dreň. Na vývar, do polievok. Po vyvarení sa špik (dreň) môže priamo konzumovať....
Kód: 12658463
Kód: 12658384
Ide o šľachovitý, prerastaný diel čiastočne obsahujúci medzisvalový tuk . Jednotlivé svaly sú od seba oddelené a sú pokryté jemnou blanou.
Kód: 12658453
Kód: 12658454
V strede kusu je špiková kosť pochádzajúca z dolnej časti končatiny (spod kolena), okolo kosti je súvislá svalová hmota (močing), prerastaná šľachami a tukom. Po vonkajšom...
Kód: 12658401
Telacie mäso bez kosti krčných stavcov. Mäso je čiastočne prerastené vnútrosvalovým tukom, na povrchu je pokryté jemnou blanou.
Kód: 12658459
Kód: 12658457
Chuck steak pochádza z vykostenej časti priamo zo stredu pleca.
Kód: 12658395
Stehno predstavuje vrchnú časť zadných nôh zvieraťa. Je to mäso s malým podielom tuku, vhodné na varenie, dusenie, rôzne závitky, ale aj pečenie.
Kód: 12658449
Pochádza z vykostenej časti priamo zo stredu pleca. Má vyvážený podiel tuku a svaloviny.
Kód: 12658394
Stehno predstavuje vrchnú časť zadných nôh zvieraťa. Je to mäso s malým podielom tuku, vhodné na varenie, dusenie, rôzne závitky, ale aj pečenie.
Kód: 12658448
Je pomerne dlhý, nízky a pochádza z brušného svalstva. Je to síce veľmi chutné mäso, ale aj veľmi húževnaté, preto je ho dobré pred podávaním nakrájať na tenko, priečne proti...
Kód: 12658402
Cena je uvedená za 1kg. Výsledná cena objednávky bude dotatočne upravená. Na pokladničnom doklade bude cena korešpondovať s reálnou váhou mäsa. Prosím uveďte do poznámky v košíku požadované množstvo.
Mäso a chladené výrobky rozvážame chladiarenskym autom (prosím zvoľte spôsob platby dobierka a typ dopravy Kuriér/Prepravca BioMeat). Vákuovo balené pri teplote 0-4 °C vydrží po dobu 21 dní.