Podrobný popis
Vlastnosti
Táto úprava mäsa v sebe spája vlastnosti gulášového mäsa (močing) s mäsom vhodným na prípravu polievok a vývarov (špiková kosť).
Kuchynské použitie
Pečenie alebo varenie s omáčkami ale aj bez.Môže sa použiť na vývar do polievok, gulášov.
Hmotnosť celého kusu
0,25 - 0,50 kg
Popis
V strede kusu je špiková kosť pochádzajúca z dolnej časti končatiny (spod kolena), okolo kosti je súvislá svalová hmota (močing), prerastaná šľachami a tukom. Po vonkajšom obvode celého kusu je blana.
Prihláste sa prosím znovu
Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.
Ďakujeme za pochopenie.