Srnčie mäso na guláš

Kód: 15419314
Neohodnotené
€14
Skladom (>5 kg)

Detailné informácie

Podrobný popis

Srnčia divina má odlišnú chuť ako jelenia, je dosť výrazná, ale na druhej strane je jemnejšia a lahodnejšia. Srnčie mäso je tmavočervené, má krátke vlákno a delikátnu chuť. Aj srnčie mäso je najchutnejšie z mladých zvierat, pretože je krehké a dá sa ľahko pripraviť. Mäso zo starších zvierat sa musí tepelne upravovať omnoho dlhšie a je vhodné predovšetkým na dusenie. Mäso zo srnčieho stehna alebo pleca sa najčastejšie pripravuje na rezne. Najlepšie je mäso z srnčieho chrbta, ktorý sa pečie v celku alebo sa výborne hodí na prípravu medailónov. Vynikajúca je i srnčia sviečková, keďže sú to malé kusy, pripravujú sa často v celku. Srňacina tak ako i zajac je tradične najobľúbenejšia na smotane.   Mäso je kuchynsky opracované, hlbokozmrazené, balené v spotrebiteľských baleniach od 0,2-2kg. Cena je uvedená za 1kg. Výsledná cena objednávky bude dotatočne upravená. Na pokladničnom doklade bude cena korešpondovať s reálnou váhou mäsa. Prosím uveďte do poznámky v košíku požadované množstvo. Mäso a chladené výrobky rozvážame chladiarenskym autom (prosím zvoľte spôsob platby dobierka a typ dopravy Kuriér/Prepravca BioMeat). Vákuovo balené pri teplote 0-4 °C vydrží po dobu 21 dní.

Dodatočné parametre

Kategória: Srnec
Hmotnosť: 1 kg