Bravčové mäso Bognár

9 položiek celkom
Bravčové nohy Bognár
Momentálne nedostupné
€1,90
Kód: 7614
Bravčové koleno zadné Bognár
Momentálne nedostupné
€3,89
Kód: 7611
Bravčové plece bez kosti Bognár
€5,90

Bravčové plece pochádza z ramennej časti prasaťa. Môže sa využiť na pečenie, dusenie, guláš.

Kód: 24710255
€5,90
Kód: 7605
Bravčová krkovička bez kosti Bognár
€6,90

Krkovička pochádza z hornej strany chrbta, od hlavy až po chrbtovú časť, kde nadväzuje na bravčové karé. Krkovička je jednou z najpoužívanejších častí ošípanej. Sval je jemne...

Kód: 24710257
Bravčové karé bez kosti Bognár
€6,90

Bravčové karé je mäso z rebrovej časti chrbta ošípanej. Je to veľmi kvalitné mäso, ktoré obsahuje vnútrosvalový tuk v prednej časti v nadväznosti na krkovičku. Stredná a koncová...

Kód: 24710244
€6,90
Kód: 7608
Prasiatko na pečenie Bognár
Momentálne nedostupné
€6,99
Kód: 7617
Bravčová panenka Bognár
€9,99

Bravčová panenka pochádza z bedrovej časti nadväzujúcej na bravčové karé. Je to najkvalitnejšia a najchudšia časť mäsa z ošípanej. Môže sa využiť na pečenie v celku, dusenie,...

Kód: 24710254

Bravčové mäso je spolu s hovädzím najpoužívanejšie mäso v slovenskej kuchyni. Má svetloružovú farbu a kvôli tuku, ktorý prerastá svalovinu má vyšší obsah tuku a vyššiu energetickú hodnotu než hovädzie mäso. Chuť mäsa závisí od veku a spôsobe kŕmenia zvierat. Prasatá kŕmené mliekom majú mäso svetlejšej farby. Mäso, ktoré pochádza od starších zvierat je tuhšie, má hrubšie vlákna a má tmavočervenú farbu.

Bravčové mäso Bognár je balené v ochrannej atmosfére.

 

Cena je uvedená za 1kg. Výsledná cena objednávky bude dotatočne upravená. Na pokladničnom doklade bude cena korešpondovať s reálnou váhou mäsa. Prosím uveďte do poznámky v košíku požadované množstvo.

 

Mäso a chladené výrobky rozvážame chladiarenskym autom (prosím zvoľte spôsob platby dobierka a typ dopravy Kuriér/Prepravca BioMeat). Balené v ochrannej atmosfére, pri teplote 0-4°C vydrží po dobu 7 dní.