To najlepšie z Malých Karpát. Mäso zo srnca, z voľne žijúcej zveri. Hlboko mrazené, vákuovo balené. Mäso je lahodné a chutné, zdravšie, vyšší podiel Fe, b vitamínov,...
Je pomerne dlhý, nízky a pochádza z brušného svalstva. Je to síce veľmi chutné mäso, ale aj veľmi húževnaté, preto je ho dobré pred podávaním nakrájať na tenko, priečne proti...
Bio hovädzí orech patrí k najkvalitnejším častiam hovädzieho mäsa. Je najjemnejším mäsom hovädzieho stehna. Vhodný na gril, steaky, dusenie, rolády, závitky.
Mäso je...
Po pravej sviečkovej druhá najcennejšia a najkvalitnejšia časť tela./ hovädzieho dobytka, jemné, úplne čisté mäso - falošná sviečková. Vákuovo balené. Skladovať pri teplote 0-4...
Bio jahňacie rebierka sú vhodné na polievku, výborné na pečenie a grilovanie. Certifikované BIO jahňacie mäso. Vákuovo balené. Pôvod: Biele Karpaty a Beskydy - Farma...