Vlastnosti Ide o prerastený diel obsahujúci čiastočne medzisvalový tuk. Jednotlivé svaly sú od seba oddelené a pokryté jemnou blanou. Mäso je šťavnaté, nie suché. Kuchynské...
Bio teľací orech patrí k najkvalitnejším častiam hovädzieho mäsa. Je najjemnejším mäsom hovädzieho stehna. Vhodný na gril, steaky, dusenie, rolády, závitky.
Po sviečkovici najviac cenené mäso, predáva sa s kosťou alebo bez kosti. Na povrchu pokryté vrstvou tuku do výšky 0,5 cm. Kuchynské použitie Minútky, bifteky, pečenie, rozbíf,...
V balení - 2 ks. Veľkosť balenia je 500 až 700 g. Certifikované BIO jahňacie mäso. Vákuovo balené. Pôvod: Biele Karpaty a Beskydy - Farma Rudimov - ekologická farma.
ENTRECÔTE - po slovensky vysoká roštenka, je z rebrovej časti začínajúc pri šiestom a končiac pri dvanástom rebre. Je pokračovateľom sviečkovice. Zvykne byť prerastená tukom...
Je najjemnejší je zo zadnej časti stehenného svalu, takzvanej kvetovej špičky. Je tvrdší ako iné steaky a chudý, čo znamená že je viac menej bez tuku a keď už, tak býva len na...
Názov takejto úpravy teľacej roštenky je odvodený od tvaru kosti pripomínajúceho písmeno T. Nareže sa vertikálne aj spolu s pravou sviečkovou. Vznikne tak steak, ktorý má na...