Po pravej sviečkovej druhá najcennejšia a najkvalitnejšia časť teľacieho a hovädzieho dobytka, jemné, úplne čisté mäso. Vákuovo balené. Pri skladovaní pri teplote 0-4 °C vydrží...
Aj keď Chateaubriand je steak zo sviečkovice, niekedy sa zvykne pripravovať aj z časti nazývanej Top Sirloin, ktorá sa nachádza rovno pod širším koncom časti Tenderloin. Z časti...
Množstvo: 600-700g
Cena je uvedená za 1kg. Výsledná cena objednávky bude dotatočne upravená. Na pokladničnom doklade bude cena korešpondovať s reálnou váhou mäsa.
ENTRECÔTE - po slovensky vysoká roštenka, je z rebrovej časti začínajúc pri šiestom a končiac pri dvanástom rebre. Je pokračovateľom sviečkovice. Zvykne byť prerastená tukom...
Bio jahňacie stehno je výborné na dusenie, pečenie, grilovanie, pečenie na anglický spôsob. Certifikované BIO jahňacie mäso. Vákuovo balené. Pôvod: Biele Karpaty a Beskydy...
Divina je bohatá na minerálne látky, má viac vitamínu A a železa v porovnaní s ostatnými druhmi mäsa a právom patrí medzi delikatesy vyhľadávané po celom svete. Hlboko mrazené,...
U mladých jahniat ide o pomerne nízku - plochú časť tela tvorenú chrbtovými stavcami a svalovinou. Mäso z tejto časti je jemné a mäkké. Certifikované BIO jahňacie...
Pečienky z vykŕmených kačíc sú ozajstnou delikatesou pre gurmánov známe ako „Foie gras“. Váha: 450-800g
Cena je uvedená za 1kg. Na pokladničnom doklade bude cena korešpondovať...