Názov takejto úpravy teľacej roštenky je odvodený od tvaru kosti pripomínajúceho písmeno T. Nareže sa vertikálne aj spolu s pravou sviečkovou. Vznikne tak steak, ktorý má na...
Po pravej sviečkovej druhá najcennejšia a najkvalitnejšia časť teľacieho a hovädzieho dobytka, jemné, úplne čisté mäso. Vákuovo balené. Pri skladovaní pri teplote 0-4 °C vydrží...
Aj keď Chateaubriand je steak zo sviečkovice, niekedy sa zvykne pripravovať aj z časti nazývanej Top Sirloin, ktorá sa nachádza rovno pod širším koncom časti Tenderloin. Z časti...
Certifikované BIO jahňacie mäso je výborné na dusenie, pečenie, grilovanie, pečenie na anglický spôsob. Vákuovo balené. Pôvod: Biele Karpaty a Beskydy - Farma Rudimov...
Bio teľací orech patrí k najkvalitnejším častiam hovädzieho mäsa. Je najjemnejším mäsom hovädzieho stehna. Vhodný na gril, steaky, dusenie, rolády, závitky.
ENTRECÔTE - po slovensky vysoká roštenka, je z rebrovej časti začínajúc pri šiestom a končiac pri dvanástom rebre. Je pokračovateľom sviečkovice. Zvykne byť prerastená tukom...
Množstvo: 600-700g
Cena je uvedená za 1kg. Výsledná cena objednávky bude dotatočne upravená. Na pokladničnom doklade bude cena korešpondovať s reálnou váhou mäsa.
Divina je bohatá na minerálne látky, má viac vitamínu A a železa v porovnaní s ostatnými druhmi mäsa a právom patrí medzi delikatesy vyhľadávané po celom svete. Hlboko mrazené,...
Bio jahňacie stehno je výborné na dusenie, pečenie, grilovanie, pečenie na anglický spôsob. Certifikované BIO jahňacie mäso. Vákuovo balené. Pôvod: Biele Karpaty a Beskydy...
U mladých jahniat ide o pomerne nízku - plochú časť tela tvorenú chrbtovými stavcami a svalovinou. Mäso z tejto časti je jemné a mäkké. Certifikované BIO jahňacie...